Gradska Kartica

Obavještavamo građane da je šalter za izdavanje elektronskih kartica za gradski prevoz otvoren svakog radnog dana u vremenskom intervalu od 8 do 15,00 časova .

Uvođenje kartice ima za cilj pojednostavljenje procedura pri korišćenju usluga koje pruža Glavni grad ili ustanove i društva čiji je osnivač. U drugoj fazi, imaoci Gradske kartice moći će da ostvare popuste pri plaćanju nekih usluga na teritoriji Glavnog grada.

Ovdje možete preuzeti:

1. Opšte uslove za izdavanje i upotrebu gradske kartice

2. Zahtjev za izdavanje gradske kartice


GRADSKA-SENIOR KARTICA


Senior kartica je novi socijalni servis koji za cilj ima da poboljša kvalitet života naših najstarijih sugrađana. “Senior karica” dodjeljuje se svim sugrađanima starijim od 65 godina uz pomoć koje oni mogu da ostvaruju popuste u velikom broju prodajnih objekata, ugostiteljskih objekata, institucija, ustanova kulture, zdrastvenih ustanova, agencija za pružanje usluga.

Personalizovane kartice za penzionere se vežu za osobu, odnosno jedinstveni elektronski nalog. Neophodno je da se penzioner jednom registruje, nakon čega može  nesmetano koristiti karticu za ostvarivanje popusta, kao i usluga koje pruža Glavni grad.

- Prijavite se putem online forme

- Spisak partnera

- Adrese objekata u kojima možete da preuzmete GRADSKU-SENIOR karticu:

  • Telekom shop 1: Moskovska 29

  • Telekom shop 2: Slobode 71

  • Telekom shop 3: Josipa Broza Tita bb

  • Telekom shop 4: Cetinjski put bb, Delta City