Ispravka u tekstu Javnog konkursa za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Zeta opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu

05/09/2024
Ispravka  u tekstu Javnog konkursa za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Zeta opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu

Vrši se ispravka teksta Javnog konkursa za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Zeta opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu poslovne oznake: D 22-306/24-522 koji je Opština Zeta objavila dana 30. jula 2024.godine na internet stranici i u dnevnim novinama „Dan“ na stranici 1 tako da umjesto „Pozivaju se preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa – osnivač ili izvršni direktor preduzeća (u daljem tekstu: društvo/preduzetnica) sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji Opštine Zeta, da dostave svoje prijave na Konkurs za raspodjelu sredstava budžeta namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razviju sopstveni biznis.” treba da stoji „Pozivaju se preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa – osnivač i izvršni direktor preduzeća (u daljem tekstu: društvo/preduzetnica) sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji Opštine Zeta, da dostave svoje prijave na Konkurs za raspodjelu sredstava budžeta namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razviju sopstveni biznis.”



 



U ostalim djelovima, tekst Javnog konkursa za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Zeta opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu poslovne oznake: D 22-306/24-522 od 30. jula 2024.godine se ne mijenja.



 



Ispravka teksta Javnog konkursa izvršila se po službenoj dužnosti s obzirom da je javnopravni organ uočio očiglednu grešku u pisanju.



 



Ispravka  u tekstu Javnog konkursa proizvodi pravno dejstvo od dana od kojeg pravno dejstvo proizvodi objavljeni Javni konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Zeta za podršku ženskom preduzetništvu poslovne oznake: D 22-306/24-522 od 30. jula 2024.godine.