U opštini u okviru Glavnog grada-Golubovci održan prijem rukometašica RK"Zeta"

06/09/2021
U opštini u okviru Glavnog grada-Golubovci održan prijem rukometašica RK"Zeta"

Danas je, u prostorijama Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci održan prijem rukometašica RK “Zeta”, koje će od ove godine nastupati u prvoj rukometnoj ligi Crne Gore.



Današnjem prijemu u Opštini u okviru Glavnog grada-Golubovci, osim predsjednice Opštine, gospođe Tanje Stajović i predsjednika Skupštine Opštine Golubovci, gospodina Ratka Stijepovića, bile su prisutne članice  RK “Zeta”: Nikolina Knežević, Nađa Micevski, Vuletić Milena, Raičević Nađa, Ajković Jovana, Skrobanović Marija, Đurović Maja, kao i rukovodilac trenažnog procesa, gospođa Bobana Krstović, master trener, koja je ujedno i aktuelna predsjednica udruženja rukometnih trenera CG.



Predsjednica Opštine Golubovci, gospođa Tanja Stajović i predsjednik Skupštine Opštine Golubovci, gospodin Ratko Stijepović, razgovarali su sa članicama kluba o daljim planovima, uslovima u kojima treniraju, kao i prioritetima kluba za naredni period.



Ovaj klub postoji od 2013.godine, i u istoimenom klubu trenira  preko 50-ak registrovanih članica, a osim seniorki takmiče se i u mlađim selekcijama ( pionirska liga kao i takmičenje u mini rukometu).



U reprezentativnim selekcijama, iz kluba nastupa veliki broj igračica: Nađa Micevski, Jovana Ajković, Maja Ceklić, Mija Ulićević, Anastasija Škatarić, Ivana Knežević, Anica Filipović i Tina Beljkaš.



Ističući da je RK “Zeta”, jedan od najboljih reprezenata naše opštine, uprava Opštine Golubovci će, kao i u prethodnom periodu, pružiti pomoć i podršku, u skladu sa svojim mogućnostima, istakla je Stajović.



U ime kluba, kapiten Nikolina Knežević, zahvalila se predsjednici Opštine Golubovci na gostoprimstvu i podršci, ističući da će opravdati očekivanja, te da će dati sve od sebe kako bi i ubuduće nastavili da nižu uspjehe.