Novi dom za porodicu Lukić čija kuća je izgorela u požaru u Zeti

27/09/2021
Novi dom za porodicu Lukić čija kuća je izgorela u požaru u Zeti

Predsjednica Opštine u okviru Glavnog grada-Golubovci, Tanja Stajović, i direktor Agencije za stanovanje, Vladimir Tomović,  uručili su danas ključeve kuće porodici Lukić iz zetskog sela Goričani.



Direktor Tomović je tom prilikom podsjetio da je porodična kuća Lukića izgorela u požaru krajem prošle godine, te da je na inicijativu Glavnog grada kompanija Bemax, i ovoga puta, pružila podršku i pomoć, pa danas naši sugrađani mogu uživati u novom domu.



"Kao i mnogo puta do sada, Glavni grad je našao način da pomogne porodici koja je pretrpjela štetu u decembru prošle godine. Ovaj objekat je gotovo u cjelosti bio uništen i naši prijatelji iz kompanije Bemax priskočili su u pomoć, a ovo pred nama su rezultati našeg zajedničkog rada.", kazao je Tomović, te poželio porodici Lukić ugodan boravak u novom stambenom objektu.



Novoizgrađeni objekat je strukture trosobnog stana sa dva ulaza, a kompletni zanatski radovi donacija su kompanije Bemax.



“Koristim priliku da zahvalim gradonačelniku Vukoviću i kompaniji Bemax koji su za nas učinili nešto divno. Rezultati njihovog rada su izvanredni.”, kazala je Biljana Lukić i zahvalila porodici Maraš i svim sugrađanima koji su pružili podršku u veoma teškom trenutku za njihovu porodicu.



Izjava direktora Vladimira Tomovića dostupna je na sljedećem linku:



https://www.youtube.com/watch?v=RzXHcXdciTQ



Izjava Biljane Lukić dostupna je na sljedećem linku:



https://www.youtube.com/watch?v=IaQpHUuvUMA            



Kadrovi sa događaja:



https://www.youtube.com/watch?v=akYaBgPRu7w



PG BIRO