Opština Golubovci potpisala ugovor o donaciji na projektu „Crna Gora u ritmu Evrope“

01/02/2022
Opština Golubovci potpisala ugovor o donaciji na projektu „Crna Gora u ritmu Evrope“

Opština u okviru Glavnog grada - Golubovci je, protekle nedjelje, sa „European Capital Advisors Management‟ d.o.o. potpisala Ugovor o donaciji na projektu „Crna Gora u ritmu Evrope‟. Riječ je o najvećem dječijem muzičkom takmičenju u zemlji, namijenjeno takmičarima uzrasta od 12 do 21 godine, djeci i omladini Crne Gore koja su talentovana za pjevanje ili ples.



Kao donator, Opština Golubovci, učestvuje u nadoknadi dijela troškova realizacije programa, u visini od 3.600,00 €, a ujedno, obezbijediće i prevoz djece za potrebe priprema za takmičenje. 



Za djecu sa ovog područja, koja su zainteresovana da učestvuju u ovom takmičenju, najvećem ovakvog tipa takmičenja u Evropi, Opština će organizovati audiciju u Velikoj sali KIC-a „Zeta‟, u srijedu 09. februara sa početkom u 10:00 h.



Odabrani će imati priliku da svoj talenat za pjevanje i ples usavršavaju tokom višemjesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umjetničkim direktorima scenskog performansa, programa „Crna Gora u ritmu Evrope“. Takmičari koji budu predstavljali Opštinu Golubovci, predstavljaće se na jezicima država Evrope, u zavisnosti od toga,  koji im bude dodijeljen, od strane organizatora.



Finale televizijskog prenosa, biće emitovano u direktnom prenosu na Radio Televiziji Crne Gore, a pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnica televizijskog programa „Crna Gora u ritmu Evrope“, kao i gledalaca koji glasaju putem SMS poruke.