ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA POVODOM OBILJEŽAVANJA "8.FEBRUARA" DANA OPŠTINE U OKVIRU GLAVNOG GRADA GOLUBOVCI; STAJOVIĆ: CILJ NAM JE JEDAN , A TO SU ZADOVOLJNI GRAĐANI ZETE

08/02/2022
ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA POVODOM OBILJEŽAVANJA "8.FEBRUARA" DANA OPŠTINE U OKVIRU GLAVNOG GRADA GOLUBOVCI; STAJOVIĆ: CILJ NAM JE JEDAN ,  A TO SU ZADOVOLJNI GRAĐANI ZETE

Povodom  “8.februara”. Dana Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci, danas je u velikoj sali KIC-a “Zeta”  održana svečana sjednica Skupštine Opštine Golubovci. 



Predsjednik Skupštine opštine Golubovci, gospodin Ratko Stijepović, čestitao je Dan Opštine svim građanima Zete, i podsjetio na jedinstvenu simboliku i značaj ovog praznika.



 “Pamćenje i vječno sjećanje na naše pretke, daje nam podstrek da istrajno, nastavimo na putu prosperiteta, razvoja i unaprijeđenja kvaliteta života svih naših sugrađana”, kazao je Stijepović.



Predsjednica Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci, gospođa Tanja Stajović, čestitajući praznik svim stanovnicima Zete, naglasila je da se ovaj datum obilježava   sa sjećanjem i dubokom naklonošću prema onima, koji su istrajali u svojoj borbi za slobodu i čast Crne Gore i Zete.



“Čuvajući od zaborava našu slavnu prošlost i istoriju, a misleći na budućnost naše lijepe mladosti, posvećeno radimo u interesu svih građana, pružajući mogućnost savremenog načina života, nastojeći da ideje i planove realizujemo u skladu sa  njihovim potrebama”, kazala je Stajović.



“Zeta kao sinonim za domaćinsku kuću, svojom autentičnošću i tradicijom, dokazala je da stasava u jednu naprednu i atraktivnu cjelinu, sa mnoštvom mogućnosti za razvoj i prosperitet  svakog pojedinca”, istakla je Stajović.



“Kontinuiranim radom, ova uprava kao i svi zaposleni u našoj Opštini, nastavlja ka cilju...a cilj nam je jedan...zadovoljni građani Zete”, zaključila je predsjednica Stajović.



Na današnjoj svečanoj sjednici, posebne čestitke upućene su ovogodišnjim laureatima koji su danas primili javna priznanja Opštine, a u ime dobitnika Nagrade “8.februar”, prisutnima se obratio Mladen Aligrudić, diplomirani agronom i  uspješan poljoprivrednik, zahvalivši se svima  na lijepim željama i čestitkama.



 



Izjava predsjednice Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci Tanje Stajović:



https://www.youtube.com/watch?v=d68wyObciqw





Izjava predsjednika Skupštine Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci Ratka Stijepovića:



https://www.youtube.com/watch?v=6OiCjZzGcDo





Film Golubovci 2022.godina:



https://www.youtube.com/watch?v=KBf56COd2O4&t=274s